MathJax

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

τί κάνεις; #2

είσαι ο θανάσης. είσαι κουλ τύπος, και βγήκες να λιώσεις στα τσίπουρα σαν άντρας. γιατί στην τελική είσαι αυτός που είσαι. στο τελείωμα σταματάς στον τσούκαρη για πατσά. όλα καλά, από φώτα φθορίου μέχρι δομινικάνες, τα πάντα κομπλέ. και είσαι και ο θανάσης, μην τα ξεχνάμε αυτά. αλλά είσαι και λίγο μεθυσμένος. όλα λαμπρά, αυτά είναι ρε πούστη μου, αλλά ο μάγειρας. αυτός ο μάγειρας που είναι χίτης μαζί και χήμαν;


και ντάξ ρε γαμώτο, μικρός γούσταρες και συ χήμαν και το καταλαβαίνεις το δράμα του τού αθρώπου. καρεδάκι μαλλί καναρινί, μούσκουλα και σπάθα δεν είναι εύκολη υπόθεση. γούσταρες και μαλακία σου εδώ που τα λέμε, ανησυχούσε κι ο μπαμπάς "λες να μου βγεί ντιγκιντάνγκας ο μικρός, ώρες είναι να πρέπει να πα να τονε φουντάρω στον γκρεμό για να μη χαλάσ' η ράτσα", αλλά εσύ γούσταρες, και τον καταλαβαίνεις το μάγειρα τι τραβάει.

αλλά και χίτης ρε πούστη μου; ο παππούς σου στο εάμ ήτανε, κι αυτονώνε τους ανοίγανε τρύπες. και η γιαγιά σου, στο εάμ κι αυτή, και ο γκέκας μαζί. κι αν είχανε και γάτα, κι αυτή στο εάμ θα ήτανε.

αλλά είσαι και αθρωπιστής γιατί ο θανάσης είσαι, κοτζάμ αγρύπνια έγραψες στο φευγιό, και γούσταρες και χήμαν μικρός και τον συμπονάς.

αλλά εκτός από χήμαν είναι και χίτης. και είσαι και μεθυσμένος.

τ ί   κ ά ν ε ι ς ; . . .

1 σχόλιο:

για συνδέστε, για συνδέστε...