MathJax

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ο δημόσιος θηλασμός

Και καθώς περιδιαβαίνεις στο ιστορικό του μπράουζερ προσπαθώντας να κατασκοπεύσεις την γκόμενά σου, πέφτεις σε μια δεκαριά σελίδες με τσοντοσάιτ και παρακαλάς να μη κάνει το ίδιο κι αυτή σε σένα. Πιο κάτω όμως πέφτεις σε αυτήν εδώ την "είδηση":


Video από την εκδήλωση διαμαρτυρίας ομαδικού δημόσιου θηλασμού που διοργάνωσε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη



Και κάθεσαι και αναρωτιέσαι τι στο διάολο δεν πάει καλά εδώ πέρα. Έχουμε φτάσει πλέον σε τέτοια επίπεδα μέτα που διοργανώνουμε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ;; Πόσο προχώ μπορεί να είναι μια κοινωνία ατόμων ώστε να διαμαρτύρεται με δημόσιο θηλασμό; Και ποιος θα ευαισθητοποιηθεί εκτός από τους ματάκηδες της εκάστοτε πλατείας ή του εκάστοτε εμπορικού κέντρου (θεωρώ δεδομένο πως έχεις ανοίξει το λινκ και έχεις διαβάσει το άρθρο, έτσι;); Η είδηση και το γεγονός μπάζει από χίλιες μεριές και θα προσπαθήσω να ξεδιαλύνω την υπόθεση σε μήκος κειμένου όχι τόσο μεγάλο ώστε να δημιουργεί μπάρα στα δεξιά και να βαριέσαι να το διαβάσεις. Ας πάρουμε όμως το πράμα από την αρχή-αρχή.

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, γνωστή ψυχοτέτοια της τηλεόρασης, παλιά γκόμενα του Κανάκη, αγνώστων λοιπών στοιχείων (μουνάρα) έχει βγει για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης με το παιδί της και όταν αυτό πείνασε, αποφάσισε να το θηλάσει. Οπότε πετάει έξω το στήθος και η πιτσιρίκα αρχίζει να ρουφάει τις ρώγες της. Ένας υπάλληλος ασφαλείας βλέπει το τι συμβαίνει και της κάνει επίπληξη.
Ρε φίλε, είσαι σοβαρός; Βλέπεις αυτήν εδώ:

να θηλάζει και το πρώτο πράμα που κάνεις είναι να την καρφώσεις; Τι στο διάλο; Στο σχολείο ήσουν ο σπαστικός επιμελητής-σούπερ ήρωας που η αληθινή του όψη ήταν μυστήριο γιατί το πρόσωπο του καλυπτόταν από ακμή που έκρυβε την πραγματική του ταυτότητα; Προς ενημέρωσή σου σε διάφορα σάιτ στο ίντερνετ (τα οποία δεν επισκέπτομαι όπως δεν είπα δυο-τρεις παραγράφους παραπάνω) υπάρχει ειδική κατηγορία για γυναίκες σε στάδιο θηλασμού και άντρες οι οποίοι το εκμεταλλεύονται; Άλλοι πληρώνουν και εσύ το είδες τζάμπα και από αυτήν και την κάρφωσες; Ουάου, ο κόσμος έχει καταλήξει ένα ανώμαλο μέρος με ανθρώπους που δεν βλέπουν πορνό θηλασμού ούτε καν λάιβ.

Έστω ότι σε κράζουν που θηλάζεις δημόσια το παιδί σου. Αντί να διαμαρτυρηθείς με έναν πιο κλάσσυ τρόπο που αρμόζει και στο επίπεδό σου όπως μας έδειξες πως διαθέτεις μέσα από την πεντάλεπτη εκπομπή σου "Ανάλυσέ το", πας και διοργανώνεις διαμαρτυρία δημόσιου θηλασμού; Κανονικά η διαμαρτυρία πρέπει να έχει χαρακτήρα καταναγκαστικό, πρέπει να βρεις κάτι να κάνεις που δεν θα αρέσει ή, στην καλύτερη, να ενοχλεί αυτόν για τον οποίο διαμαρτύρεσαι. Εκτός κι αν διαμαρτύρεσαι ενάντια στον συγκεκριμένο σεκιουριτά που "έκανε απλώς τη δουλειά του", ποιος άλλος σε όλον τον κόσμο δεν θέλει να βλέπει καμιά εικοσαριά (αν είναι παραπάνω μπράβο σου) χίψτερ απελευθερωμένες μαμάδες να θηλάζουν δημόσια; Η φράση που περιμένουμε να ακούσουμε είναι "Η Διαμαρτυρία Στέφθηκε Με Επιτυχία Και Θα Επαναληφθεί".

Τέλος σαν άντρας θέλω να εκφράσω την απόλυτη αγανάκτησή μου για την ρατσιστική ως προς το φύλο εκδήλωση. Εγώ σαν άντρας γιατί να μην μπορώ να συμμετάσχω στην διαμαρτυρία; Τώρα θα πρέπει να βρω άλλη δικαιολογία για να έρθω να πάρω μάτι. Θα αναγκαστώ να πω ότι πάω για ψώνια κάτι που σίγουρα θα κινήσει υποψίες! Εκτός και αν...


1 σχόλιο:

  1. έπρεπε να συμμετάσχει κ ο μπέος.

    (η λέξη "μπέος" εμφανίζεται αυτόματα κάπου δεξιά κ πάνω απ' τον δεξί σας ώμο ενώ διαβάζετε το σχόλιο μεγαλοφώνως.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για συνδέστε, για συνδέστε...