MathJax

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ποδοριβιούζ #1 - νερό

Μπορεί να είναι το στοιχείο που συναγωνίζεται την μαλακία για το μεγαλύτερο μέρος από το οποίο αποτελείσαι, μπορεί να σε βοηθάει να κατουρήσεις όταν το παρατηρείς να τρέχει σε ρυάκι, μπορεί να συναγωνίζεται την κρεβατομουρμούρα για το πιο εκνευριστικό πράμα που δεν σ' αφήνει να κοιμηθείς όταν στάζει, αλλά Ποδολάγνοια να 'σαι και μη φοβάσαι. Ήρθε η ώρα να περάσει από το κόσκινο των εκτιμητών μας ώστε να βγει επιτέλους το ασφαλές συμπέρασμα: αξίζει όλη αυτή η βαβούρα γύρω από το νερό τόσες χιλιάδες χρόνια ή καλά ξηγιέται ο Παναής ο Κιάμος που δεν το έχει ανάγκη;

Όλα θα ήταν πιο αντικειμενικά και η δουλειά μας πιο εύκολη αν αυτό το άγευστο, άχρωμο, άοσμο πράμα δεν ήταν τόσο απόλυτα απαραίτητο για την ζωή. Βέβαια μια φορά που μαζί με έναν φίλο μου ήμασταν κομμάτι χάλια από τα τσιγάρα είχαμε πετάξει θυμάμαι ένα μισοάδειο μπουκαλάκι με νερό στο φεγγάρι αλλά ακόμη τίποτα. Αυτό τι μας λέει; Τέλος πάντων.

Όταν πιεις πολύ νερό κατουράς πολύ νερό - Γκανταλφ ο Γκρίζος

Δοκίμασα από αρκετες βρύσες και εμφιαλωμένα μπουκάλια και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, καμιά πρωτοτυπία. Για να γίνει κάπως ενδιαφέρον πρέπει να χώσεις μαγιά, βύνη, λυκίσκο, αιθανόλη, προπανόλη, ντεπόν, καλαμάκι, λεμόνι, μπουρμπουλήθρες, ομπρελίτσα. Αλλιώς είναι το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο κολλημένο καλοκαιρινό μεσημέρι με μπαγκράουντ αστεία σε κονσέρβα του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού ή του Περίανδρου Πόπωτα. Ακολουθήστε τα χνάρια του συχωρεμένου του Κωνσταντίνου Μαρκορά και πίνετε μόνο σκατς.

Βέβαια αν χρησίμευε μόνο στην πόση, θα ήταν τόσο αχρησιμοποίητο όσο ο Μάντζαρης σε σημαντικό αγώνα νοκ-άουτ στο Γιουρομπάσκετ. Έλα όμως που το σώζουν οι άπειρες άλλες χρήσεις του. Από το να ξεβρωμίζει εκείνο το ανήλιαγο μέρος ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη του ποδιού σου που ξεχνάς πάντα να καθαρίσεις ρε μπιχλιάρη, μέχρι το να βράζει ώστε να μετατρέπεται σε αέριο, να δημιουργούνται σάουνες και να γυρίζονται τσόντες μέσα τους, είναι αυτές είναι οι λειτουργίες που στο παρά πέντε το σώζουν και παίρνει πάνω από τη βάση.


  • Τελική Βαθμολογία: 6/10
  • Θα το αντάλλαζα με: Παστουρμά καμήλας
  • Χρησιμότερο από: Ένα σακί πεπόνια 

Ευχαριστώ από τον πάτο της καρδιάς μου αυτόν και αυτόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για συνδέστε, για συνδέστε...