MathJax

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Συζώντας με Την Ρημαγμένη Σαλοκουζίνα μέσα από Καρβουνισμένο Ψυγείο ή ο Φόβος του Μπλε Δρυοκολάπτη


Δεν υπήρχε πλέον καμία ελπίδα. Το τεράστιο βουνό από ελβετικά μαριναρισμένα φασόλια σόγιας πλησίαζε ένα εκατοστό κάθε πέντε χρόνια την απαλλοτριωμένη ξαναζεσταμένη μοίρα του. Ολόγυρα, στους πρόποδες, υπήρχε βάλτος και σαπρόφυτα. Ένας ιπποκόμος διέσχιζε την περιοχή των μεταλλικών ορυμαγδών  τσαλαβουτώντας, ταυτόχρονα και βρέχοντας προσεχτικά το ολοκαίνουργιο ψηφιακό τηλέφωνό του. Οι σταγόνες έπρεπε να ξαπλώνουνε διαγώνια πέρα από τα «νοητά» όρια που θέσπιζε η σκιά της γραμμής του πιρουνοτού μέρμηγκα.
Αμετανόητοι οι ιαγουάροι, πουλούσαν ψεύτικα σακιά με άμμο στον καλογυαλισμένο ανατρεπτικό φύλακα του αιματοβαμμένου σπαθιού του Εωσφόρου. Κάθε φορά που πιάνανε τον πάγκο στην λαϊκή, αυτός μεταμορφώνονταν σε έκπτωτο Άγγελο.  Εάν μπορούσε να τη διασχίσει αυτήν την απόσταση ένα σαλιγκάρι χωρίς τύρβη, πόσο μάλλον οι νότες ενός πρασινοκίτρινου, αποκομμένου από τη ζωή, τραύματος λυκανθρώπου.
Ο γέρος πλησίασε το πλήρωμα. Όλοι κοιτούσαν το παράθυρο στο ταβάνι. Είχε πιαστεί εκεί ένας χαρταετός που απεικόνιζε δύο μπάμιες χιαστί. Στην ουρά του ήτανε πιασμένα δαγκωμένα μπουτάκια από κοτόπουλο. Αν κοιτούσες καλύτερα, θα μπορούσες να διακρίνεις πάνω στο προτελευταίο να κάθεται ένας τζίτζικας, και όχι μια ακρίδα όπως τον παρουσιάζουν στα εξώφυλλα, και να καθαρίζει πατάτες με ελβετικό σουγιά.

-          Είσαστε έτοιμοι για το πρόβλημα;
-          Πάντα είμαστε έτοιμοι να το λύσουμε, απλά δεν μπορούμε ποτέ να το λύσουμε
-          Μα αυτό δεν είναι το πρόβλημα… χε χε χε… το πρόβλημα είναι αυτό που θα σας πω τώρα… λοιπόν,…
… κάθε φορά που ένα σωματίδιο εισβάλλει στην ατμόσφαιρα της Γης, πυρακτώνεται και τέλος κονιορτοποιείται. Να βρεθεί εάν η αρκούδα που βλέπει το γεγονός είναι λευκή ή γκρίζλυ…
… αυτό είναι δύσκολο πρόβλημα, αλλά λύνεται με λίγες πράξεις, φυσικά εφόσον πρώτα έχετε αποδείξει την εξίσωση του Καμντενισιμπλάκιουλους η οποία αποδεικνύει στην ουσία ότι κάθε εξίσωση έχει τουλάχιστον μια λύση ή μια μυστική ανίσωση.
-          Πωπω, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το βιβλίο του οργανισμού;
-          Ναι, απλά τώρα το έχουνε αλλάξει και έχουνε βάλει αντί αυτού, ιστορίες-πραγματικά περιστατικά με ομοφυλόφιλους.   
-         


Έτσι, για ακόμα μια φορά, η νύχτα σκέπασε την κεκλεισμένη στάχτη και μικρά πράσινα μπαρμπαδάκια, βγήκαν από τις φωλιές τους και διοργάνωναν αγώνες τοξοβολίας, παντομίμα, διαγωνισμό σε κολύμβηση έλους και όλα αυτά, με την απαραίτητη υποστήριξη του σπόνσορα, μια αδαής καπελωμένη, ευτελής αντί-παρόρμηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για συνδέστε, για συνδέστε...