MathJax

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ιστορίες ανθρώπων

η Μπήλιω και η Λέγκω. δυο γυναίκες γέννημα-θρέμμα της αθάνατης ελληνικής επαρχίας που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους άνδρες. δύο γυναίκες που πιάνουν την πέτρα και την στύβουν, που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι, ακόμα και στις αγροτικές εργασίες, παραδοσιακό προπύργιο των ανδρών, οι γυναίκες μπορούν να τα καταφέρουν εξ ίσου καλά, αν όχι καλύτερα.

η Μπήλιω και η Λέγκω γνωρίστηκαν, γνωρίστηκαν καλύτερα, αγαπήθηκαν. η σχέση τους τις πήγε και τις δύο μακρυά, άλλαξε συθέμελα τον τρόπο με τον οποίο καθεμιά έβλεπε τον κόσμο. κι όμως, κάτι έλειπε, χωρίς καμία να μπορεί να εντοπίσει τι. ο χρόνος κύλησε έτσι για κάμποσο, με τις δύο γυναίκες να αναγνωρίζουν την τελειότητα συνάμα και την ατέλεια αυτού που συνέβαινε μέσα τους, μεταξύ τους και γύρω τους. και αυτό τις τυραννούσε. κυρίως τη Μπήλιω δηλαδή, που τα έριχνε όλα στην Λέγκω.

ώσπου κάποια φορά που κατέβηκαν στην πόλη για να πουλήσουν την πραμάτεια τους, βιολογικές κολοκύθες ποτισμένες με τον ιδρώτα της μασχάλης τους, αποφάσισαν να μπουν μαζί μέσα σ' ένα μαγαζί* με παιχνίδια για ενήλικες. εκεί γνώρισαν την Ντίλντω. όλα ξάφνου άλλαξαν, όλα έμοιαζαν πλέον να βγάζουν νόημα.

και έτσι, η Μπίλιω, η Λέγκω και η Ντίλντω ζήσανε καλά κι εμείς στ' αρχίδια μας.



* σας νίκησα με το φλόου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για συνδέστε, για συνδέστε...