MathJax

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

πιγκάλ - εξκάλιμπερ

Το Ιερό Πιγκάλ όπως φωτογραφήθηκε
από τον "πολύ" Terry Richardson
Ως χορηγός επικοινωνίας συμμετέχει το μπλογκ μας στην μεγαλόπρεπη εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο. Ο λόγος γίνεται για την "Απελευθέρωση Του Ιερού Πιγκάλ" που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο ξεκινώντας από νωρίς το χάραμα έως αργά το βράδυ ή, αν και εφόσον, κάποιος από τους συμμετέχοντες στην πρόκληση επιτύχει και τραβήξει το Ιερό Πιγκάλ από τη θήκη του.




Η ιστορία του Ιερού Πιγκάλ εκτείνεται πίσω στο 1973 όταν και ο μεσήλικας κύριος Μπάμπης Ασλάνογλου βρέθηκε σε πολύ άσχημη θέση μετά από επίσκεψη στο φιλικό σπίτι του ζεύγους Μπαχαράκη για δείπνο. Αφού είχε χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, δεν κατάφερνε με τίποτε να σηκώσει το Πιγκάλ από τη θήκη του ώστε να καθαρίσει τη λεκάνη. Γεμάτος οργή, δεν το έβαλε κάτω και μετά από αρκετές προσπάθειες αναγκάστηκε, γεμάτος ντροπή, να ζητήσει βοήθεια από το αντρόγυνο που του έκανε το τραπέζι το οποίο επίσης είχε δυσκολία στο να σηκώσει το Πιγκάλ αλλά όχι και στο να καθαρίσει τη λεκάνη (χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο του μπάνιου φυσικά). 

Άμεσο αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει μια κόντρα μεταξύ του κου. Μπάμπη και της οικογένειας Μπαχαράκη για την αυθεντική ανακάλυψη του ιερού κειμηλίου, κόντρα που καταλάγιασε μόνον επιφανειακά όταν η ΟΥΝΕΣΚΟ το κατοχύρωσε ως μνημείο της φύσης. 

Έκτοτε το Ιερό Πιγκάλ περιοδεύει ανά τον κόσμο και μετά από κυριολεκτικά αμέτρητες επιστημονικές εξετάσεις και άπειρες προσπάθειες επίδοξων ηρώων το Πιγκάλ παραμένει σφραγισμένο. Η αδυναμία μάλιστα απασφάλισης του Ιερού Πιγκάλ έχει πυροδοτήσει πλήθος θεωριών συνομωσίας με την πιο ηλίθια και εξωφρενική να αναφέρει πως το Πιγκάλ περιέχει υπολείμματα του σκατού, και φυσικά του DNA, του Έλβις ο οποίος, άγνωστο πως και σύμφωνα πάντα με τους συνομωσιολόγους, βρέθηκε στην τουαλέτα της οικίας Μπαχαράκη και έκανε την ανάγκη του μια μόλις μέρα πριν τον κύριο Μπάμπη. 

Η 'Π' θα δώσει το παρόν με το δημοσιογραφικό της επιτελείο, κομπλέ με τον ισιωτήρα μαλλιών και τις κίτρινες θερμοφόρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για συνδέστε, για συνδέστε...