MathJax

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

τραγούδι χωρίς ρεφρέν θα κυκλοφορήσει ο Βασίλης Καρράς

Αποκλειστικές πληροφορίες του μπλογκζ μας αναφέρουν πως ο γνωστός αοιδός και αγνό, λαϊκό παιδί, Βασίλης Καρράς θα κυκλοφορήσει τραγούδι χωρίς ρεφρέν. Η πρωτότυπη αυτή ιδέα καρφώθηκε στον μεγάλο τραγουδιστή μετά από μια νύχτα στην οποία τραγούδησε μετά βίας 5 στίχους από τα τραγούδια του καθώς το ένθερμο κοινό του αναλάμβανε να τραγουδήσει αντί γι' αυτόν χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να ξεστομίσει την προσφιλή έκφραση "δικό σας".

   "Ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία" αναφέρει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του, "Είναι άλλο πράγμα απλά να αγαπάει ο κόσμος τα τραγούδια σου και άλλο να τα αγαπάει τόσο που να μη σε αφήνει να τα ερμηνεύσεις. Πραγματικά μαγευτικό."
   Ο "Βασιλάκης" αποφάσισε τότε πως η αλληλεπίδραση με το κοινό πρέπει να αυξηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και τότε ήταν που κατέληξε στην ιδέα ενός τραγουδιού χωρίς ρεφρέν. Το τραγούδι, τον τίτλο του οποίου κρατάει επτασφράγιστο μυστικό ο βάρδος, θα αποτελείται από 3 κουπλέ ενώ στο ρεφρέν θα επικρατεί νεκρική σιγή και θα ακούγεται μόνο το "χαλί" της μελωδίας του τραγουδιού από τον Γιωργάρα, γνωστό μπουζουξή που ακολουθεί τον Βασίλη στην πορεία του στο πάλκο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο σημείο εκείνο οι θεατές θα αναλαμβάνουν να τραγουδήσουν ότι τους έρθει στο μυαλό μιας και ο κάθε φαν είναι διαφορετικός και μοναδικός. Μάλιστα λέγεται πως ο τελειομανής Βασίλης -άλλο ένα του ελάτωμμα αν θέλουμε να παραφράσουμε γνωστό του σουξέ- απέλυσε 4 και προσέλαβε 5 στιχουργούς έως ότου να μην ακούσει ένα ρεφρέν που να του αρέσει.
   "Το τραγούδι είναι καταδικασμένο να τραγουδηθεί από χιλιάδες χείλη σε όλες τις μεγάλες πίστες της χώρας." δηλώνει ο τραγουδιστής, "ήδη έχει δοκιμαστεί στην δύσκολη πίστα του νυχτερινού κέντρου 'Ονειροδρόμιο' στο 3ο χλμ Κιλκίς - Λεβεντοχωρίου μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό και είχε πραγματικά τρομακτική επιτυχία."
   Πληροφορίες αναφέρουν πως το σουξέ ήταν υπεύθυνο για μαζικές "ανατροπές" τραπεζιών από αγρότες και βουλευτές της περιοχής αλλά και για μια τουλάχιστον απόπειρα αυτοκτονίας μιας και η 20χρονη Τούλα, φοιτήτρια διαιτολογίας στο τοπικό ΤΕΙ, μην αντέχοντας το γεγονός πως δεν ήξερε το ρεφρέν ενός τραγουδιού του ινδάλματός της επιχείρησε να αυτοκτονήσει μόλις η κάμερα -που είχε αναλάβει να γυρίσει το βίντεοκλιπ του τραγουδιού- την συνέλαβε με κλειστό το στόμα και η ίδια το αντιλήφθηκε. Ο κος Καρράς έσπευσε να διορθώσει την παρεξήγηση αποκαλύπτοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του τραγουδιού αλλά η κατάσταση είχε ήδη ξεφύγει με την Τούλα να έχει καταναλώσει σεβαστή ποσότητα ξηρών καρπών και καρότων βουτηγμένων στο ξύδι και την προσκόμισή της στο τοπικό Κέντρο Υγείας να κρίνεται απαραίτητη.
   Τέλος, ο μπάσος καλλιτέχνης δεσμεύτηκε να κυκλοφορήσει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα από γνωστή σταρταπ της χώρας στην οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να γράψει το εμπνευσμένο του ρεφρέν για το τραγούδι με την κρυφή ελπίδα κάποια μέρα ο Βασίλης να μην το τραγουδήσει στην πίστα. "Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο Tedx Athens 2013 όπου και θα μιλήσω για την σημαντικότητα του να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά (εννοείται!) και το πως υπάρχει η περίπτωση να πρέπει να αφαιρέσουμε κάτι από τις ζωές μας για να τις εμπλουτίσουμε αντί να προσθέσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για συνδέστε, για συνδέστε...