MathJax

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

μια λέξη από τους χορηγούς μας

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε ανύποπτη χρονική στιγμή, οι συντελεστές του μπλογκ σε καμία περίπτωση δεν διαφημίζουν. Δεν υπάρχει ποσότητα χρημάτων, εκτάρια γης, εκατοστά πόδι, εμπειρία στο στοματικό, εκατομμύρια δίσκοι που μπορεί κάποιος να μας προσφέρει για να τον διαφημίσουμε.

Μπορούμε όμως να προτείνουμε.

Και γι' αυτό σύσσωμη η συντακτική ομάδα, αφού προηγήθηκε ενδελεχής δοκιμή, αποφάσισε να προτείνει το παρακάτω κατάστημα. 


Η 'Καντίνα Σταγκίδης', με οδηγό την αγάπη σας και την υποστήριξή σας, βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματός της στην καρδιά της Θεσσαλονίκης εκεί που πραγματικά χρειάζεται! 
Στην Δημητρίου Γούναρη 40, εκεί όπου η νυχτερινή ζωή της πόλης χτυπάει δυνατά, όπου τρέντυ φατσούλες φοιτητών, πλανόδιων και λοιπών τζανκιών ανεβάζουν την διάθεση στα ύψη, η 'Καντίνα Σταγκίδης" δηλώνει δυναμικό παρόν!
Σε έναν ευχάριστο χώρο, με σεβασμό στην υγιεινή και την ποιότητα, η 'Καντίνα Σταγκίδης' είναι έτοιμη να δαμάσει τις πιο "πειναλέες" ορέξεις σας και όλα αυτά μόνο με 1 ευρώ!
Αλλά ας αφήσουμε καλύτερα το μεγαλείο των εκλεκτών πελατών της, εκτός από τους αξιότιμους πελάτες που εμφανίστηκαν στο βίντεο, να μιλήσει εκ μέρους της!
Κε γαμό!
~ Κώστας Μήτρογλου μετά το περσινό 1-1 στην Τούμπα

Δεν έχω ξαναφάει καλύτερο! #diplis
~ Νίκος Μουτσινάς σε περιοδεία με το σεσουάρ για δολοφόνους.

Σουβλάκι το λες εσύ αυτό ρε Μαχάτμα? Υπερθέαμα είναι!
~ Έκτορας Μποτρίνι (αλήθεια!)

Φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να φάω κάτι? Να, μα το θεό, εδώ πιο πάνω θα πάω.
~ Μήτσος, σελέμπριτι χρέπι της Ναυαρίνου.

Μη χάνετε λοιπόν καιρό! Η Καντίνα είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε γαστριμαργικό σας τερτίπι!


3 σχόλια:

για συνδέστε, για συνδέστε...